Bostøtte med koordinatorfunktion

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at give mennesker en chance for at tage livet op på ny? Har du overblik og kan tage ansvar? Er du optaget af respekt for medmennesket, faglig stolthed og af at få teamsamarbejde til at fungere? Formår du at holde hovedet koldt og dit eget nervesystem i ro i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så kan du blive en af hverdagens helte hos os.

OM OS

Møltrup Optagelseshjem, der ligger midt mellem Herning og Holstebro, er et hjem for 113 hjemløse mænd, der ønsker at leve i et alkohol- og stoffrit miljø. Det er et hjem, hvor mænd - der er kommet på livets skyggeside og som i kortere eller længere tid har brug for støtte i deres liv - kan finde hjælp til at tage livet op på ny. Møltrup ser sig selv som en del af folkekirkens diakonale arbejde.

Møltrup er et dannelsesrum, hvor vi arbejder målrettet for at mændene:

 • oplever en meningsfuld hverdag gennem det forpligtende arbejdsfællesskab, der eksisterer omkring gården og dens mange små virksomheder.
 • oplever et fritidsliv med mange muligheder, som er meningsgivende sammen med nogen og om noget.
 • har noget at håbe på og får modet til at handle.
 • opnår større indsigt i eget liv og med egen myndighed kan indgå i det omgivne samfund.

VI SØGER 

en medarbejder (32-37 timer/uge) med pædagogisk, socialpsykiatrisk eller anden faglig relevant baggrund til bostøtte på vores §108-område (’længerevarende ophold til personer, som på grund af betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne har behov for omfattende hjælp til almindelige, daglige funktioner’).

Opgaverne vil komme til at fordele sig ca. således:

 • 80% bostøtte (heraf må påregnes tid i aften- og weekendvagt svarende til ca. 15% af stillingen)
 • 20% koordinator i samarbejde med nærmeste leder.

Bostøtteindsatsen på dette §108-område vil have det formål at stabilisere og vedligeholde kompetencer. Der vil være fokus på individuelt tilpasset og fagligt kvalificeret bostøtte, hvor kontakt, relation, livskvalitet og respekt for det levede liv er i højsædet.

Det er en fordel, at du:

 • har en pædagogisk (eller anden faglig relevant) uddannelse og erfaring, og at du er i stand til at omsætte din faglige viden til almen praksis både selvstændigt og i et teamsamarbejde.
 • er nysgerrig og reflekterende over egen og kollegers praksis og kan give konstruktiv feedback.
 • tager ansvar for et godt kollegialt fællesskab – både fagligt og socialt.
 • har overblik og henter energi i mødet med mennesker – og kan omstille dig fra det uforudsigelige og krævende til det mere rutineprægede.
 • har et roligt kropssprog - også i forbindelse med grænsesøgende adfærd.
 • har kendskab til MI (Motivational Interviewing).
 • har lyst til at arbejde på et idébåret sted som Møltrup.

PRAKTISKE DETALJER

Stillingen ønskes besat senest 1. maj 2024.

Uddybende beskrivelse af stillingen kan fås ved henvendelse til souschef Kirsten Ørskov på kio@moltrup.dk eller tlf. 9713 1800.

Ansøgningen, hvor du – ud over en præsentation af dig selv - forventes at reflektere over ovenstående beskrivelse, sendes til sikkermail job@moltrup.dk eller til Møltrup Optagelseshjem, Møltrupvej 70, 7480 Vildbjerg, senest fredag 15. marts kl. 12.

Vi håndterer og opbevarer ansøgninger iht. persondataforordningen og destruerer dem efter tre mdr. fra ansøgningsdato. Hvis du ønsker, at vi skal gemme ansøgningen til evt. senere jobmatch, bedes du tydeligt anføre tilladelse til, at Møltrup opbevarer ansøgningen sikkert i op til et år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

MØLTRUP OPTAGELSESHJEM, Møltrupvej, 7480 Vildbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001983

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet